Ja torno a ser a casa…

… disposada a treballar a fons en els suggeriments que vagin arribant.

El viatge llampec a una part d’Itàlia que no coneixia ha anat d’allò més bé tot i que… no vaig poder fer fotos els dos primers dies perquè m’havia deixat el carregador del mòbil (ara ja no duc la màquina i el mòbil), no hagi fet ni un minut de sol Cool, i hagi deixat a l’aeroport de Brussels un llapis de memòria amb les fotos que havia pogut fer amb la màquina de l’Ariadna (no l’A d’HAM sinó la noia cubana a la que portava els llibres de Kadingir, que ara me les haurà de tornar a passar). 

Però bé… recapitulem… a veure com està el tema del joc del ViatjallegeIxescriU-VIU…

  1. La Mònica D. ha suggerit la Índia i Angola… 
  2. En Mia P. ha aportat -de moment, diu- tot d’idees: Un diumenge a BCN (Visia al gòtic del MNAC, dinar a Los caracoles, òpera al Liceu i sopar al Viena), una peregrinació a peu, fer voluntariat a Càritas o anar de compres amb les filles.
  3. En Joan P. proposa la ruta Puuc mexicana…

Mmmmhhh… tot molt llaminer. De moment, però, la única cosa a la qual podia accedir era el voluntariat a Cáritas o anar de compres sense comprar res (que també es pot fer encara que sembli mentida. El comptador no s’havia engegat, seguia a O euros i era aquesta la única opció possible…

Però… tatxim, tatxam… senyores i senyors el comptador s’ha despertat i comença a enfilar-se. guardiola

Ja disposo de 50 € al sac i ben lligats!!!

Bé, bé… això comença amb bon peu. No us perdeu els propers capítols!!!

Demà començaré a avaluar seriosament les propostes i n’espero de noves… Tongue out

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ja torno a ser a casa…

  1. Joan diu:

    Ole!! Amb això ja tens com a mínim un vueling!!

    A veure si al final fas la volta al món!!

Els comentaris estan tancats.