No paren d’arribar… i això que encara falten dies!

En Mia P., en una explosió de creativitat sense parangó, segueix enviant propostes més que llamineres. Aquestes són ja d’un cost superior (segons ell, de 1000 a 1500 €), però molt, molt a tenir en compte.

A més, proposa que es vagi a cadascun dels llocs amb cotxe -coincideixo amb ell, ja sabeu prou bé que, de vegades, compta més el viatge que el destí mateix…- i això m’enamora, tant com m’agrada conduir i pensant que aviat disposaré d’un estri que em permeti fer més i més quilòmetres amb total comoditat i seguretat (que la pobre Tata ja l’han esventrat tres vegades, la darrera amb robatori de ràdio inclós, a Tarragona, i això ja passa de mida!).

I les seves són propostes magnífiques per a gaudir també en família -i aprofitar les places del cotxe, és clar, tot i que, en principi, aquest viatge el faré sola, soleta…

Anem a pams…

  • Les Eyzies de Tayac. Ahhhh…..!!!!. Un indret només per “connaisseurs”. Situat al bell mig de França, és el centre neuràlgic per visitar totes les grutes Prehistòriques, amb pintures rupestres, refugis, i tota la parafernàlia dels homes de les cavernes. Grutes com les de Lascaux, Pechè Merlè, Roufinyak…i un llarg etc. Hi ha un petit Hotel/Gastronomique a la plaça del poble, que és una delícia. Si us agraden les coves, n’hi ha mes de 25…. per que te’n facis una idea, aquest va ser l’indret que vaig triar per fer el primer viatge amb les meves filles. Volia que recordessin que aquest va ser el primer lloc on el seu pare les va voler portar.

Per situar-ho millor al mapa: Communes of Les Eyzies de Tayac, Tursac, Montignac-sur-Vézère,
Saint-Leon-sur-Vézère, Marquay, Manaurie-Rouffignac and Saint-Cirq-du
Bugue, Departament de la Dordogne, Regió d’Aquitaine…

  • Lauternbrünen. Petit poble a Suïssa. Hi ha moltes famílies que lloguen les golfes de fusta (La Xalet Pironet, és espectacular per les vistes) Des d’allà és pot pujar a la Jünfrau, ascendir amb aeri al penya-segat de la pel·lícula 007 (no recordo quina), i fer un munt d’excursions, sempre sortint del mateix poble. Una delícia, Suïssa, per a relax i muntanya.
  • Escapada a Portugal. Si, si…. Portugal existeix, i és un país. Porto, Lisboa i  monestir de Batalla (per celebrar la Batalla d’Aljubarrota, festa nacional portuguesa, i completament censurada i oblidada per part d’Espanya (Por qué será?).
  • Ràvena. Si vols plorar d’emoció davant d’una de les joies bizantines mes maques del mon… La teva decisió ha de ser RÀVENA.
  • Rius de llàgrimes vessades veient els mosaics mes fotografiats als llibres d’Art i curiosament menys visitats.
  • Els 1.200 km. (d’anada, i 1200 de tornada) mes ben aprofitats.

 

I, per poder desenvolupar aquest projecte llaminer i engrescador… ja disposo de… 97 €!!!

guardiola

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.