ja no falta tant…

però espero que vagin arribant noves propostes!

No és mandra, ja ho sabeu prou, el que tinc. Déu n’hi do les recollides, però en vull més!

M’agrada que m’il·lustreu i m’informeu d’aquells llocs que us van semblar especials i que a mi també m’ho podríen semblar… 

No tinc gaire clar quan serà que m’agafi els quinze dies… segurament acabarà depenent del pressupost final de què disposi i d’altres coses d’àmbit familiar i de la feina. Però sí que ha de ser aquest període de temps, per donar-me’n a mi a fer el que vull: viatjar -ni que sigui fent passejades a peu-, llegir -ui, si n’hi ha de llibres possibles… però no me’n recomaneu!-, i escriure -que ara, darrerament, després de la ressaca del llibre d’història de l’atletisme a Osona ho estic fent ben poc… 

I… anem sumant calerons… ja n’hi ha 305, d’euros, a la guardiola guardiola

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.